Sijoittajatilin luominen – Vaihe 1 / 7
  • Sijoittajaksi voivat rekisteröityä sekä yksityishenkilöt että yritykset ja yhteisöt. Laki velvoittaa meidät palveluntarjoajana tunnistamaan ja tuntemaan asiakkaamme hyvin, näin ollen meidän tulee esittää rekisteröitymisen yhteydessä jonkin verran kysymyksiä. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.


Asiakaspalvelumme auttaa arkisin 9 – 16

Vastaamme mielellämme palvelun toimintaa ja palvelun kautta tapahtuvaa sijoittamista koskeviin kysymyksiin puhelimitse, chatissä ja sähköpostitse.

010 5244 520


Rekisteröitymisen yhteydessä kysyttäviä tietoja

Laki velvoittaa meidät palveluntarjoajana tunnistamaan ja tuntemaan asiakkaamme hyvin. EU:n rahanpesua estävä direktiivi edellyttää meitä kysymään sijoittajilta seuraavia tietoja:

Sijoittajaksi rekisteröityvät yksityishenkilöt
Kansalaisuus, verotusmaa(t), taloudellinen ja poliittinen asema sekä koulutustausta
Sijoittajaksi rekisteröityvät yritykset ja yhteisöt

Tosiasialliset edunsaajat: nimi, henkilötunnus, yhteystiedot, syntymäpaikka, kansalaisuus/kansalaisuudet, verotusmaa(t) ja omistusosuus yhtiössä (%)

Yrityksen taloustilanne ja toimiala viimeksi vahvistettujen tilinpäätöstietojen mukaisesti: toimiala, liikevaihto, liikevoitto/-tappio, oma pääoma ja tase

Kokemus sijoitustoiminnasta
Sijoitustoiminnan luonne
Tiedot sijoitusvarallisuudesta
Tiedot sijoitustavoitteista

Lisäksi yksityishenkilön tulee täyttää henkilö- ja yhteystietonsa, henkilötunnus sekä sijoitustoiminnassa käytettävän pankkitilin numero.

Yrityksiltä ja yhteisöiltä tarvitsemme yhtiön tai yhteisön nimen, y-tunnuksen, yhteystiedot ja sijoitustoiminnassa käytettävän pankkitilin numeron sekä yhteyshenkilön nimen, yhteystiedot ja henkilötunnuksen. Sijoitustilin aktivoimiseksi edellytämme yrityksiltä ja yhteisöiltä lisäksi hallituksen kokouksen päätöstä UB Rahoitus Oy:n tarjoamaan markkinapaikkaan sijoittamisesta pdf-muodossa.

Luo sijoitustili Lisätietoja sijoitustilin luomisesta